El Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú començà a funiconar l’any 1962. L’objectiu principal és l’elaboració del vi amb el raïm aportat pels socis. Altres seccions de l’entitat són la de les olives i l’Agrobotiga, també porta a terme activitats complementaries com l’assessorament tècnic als socis, les assegurances, la formació, etcètera, tot al voltant de la producció agrària.
Formem part de Cevipe des del 1987. La millora de les tècniques per a l’elaboració i l’adaptació a les exigències dels temps actuals són la prioritat principal a l’hora de fer el millor vi possible.
El Celler elabora exclusivament amb el raïm dels nostres socis, que procedeixen de vinyes de tota la comarca, principalment de Vilanova i la Geltrú i de Sant Pere de Ribes, i també de Sitges, Cubelles i Canyelles. Les varietats més abundants de raïm són el xarel·lo i macabeu i també merlot, cabernet i samsó. Vinyes que pertanyen a les DO Penedés, DO Catalunya i DO Cava.
Un punt destacat de la cooperativa, situada a l’entrada de la ciutat de Vilanvoa i la Geltrú per la carretera de L’Arboç, és l’Agrobotiga, que dóna servei tant als socis com al públic en general i on es pot trobar vi a granel, vins i caves, oli DO Siurana, adobs i productes fitosanitaris, pinsos, productes d’alimentació, ferreteria agrícola, entre d’altres productes.