Cevipe Grup Cooperatiu comercialitza líquid higienitzant d’origen vínic, fruit d’un acord comercial amb CAVIRO (Itàlia)

El Grup Cooperatiu Cevipe comercialitza líquid higienitzant a base d’alcohol d’origen vínic amb una riquesa del 80%. La pandèmia causada per la Covid-19 ha portat noves necessitats de desinfecció a la població que han derivat en oportunitats per a les Cooperatives agrícoles per tal d’aprofitar el potencial productiu dels subproductes des de la vinya.

Amb aquest nou producte, Cevipe Grup Cooperatiu referma la seva aposta per l’economia circular amb el reaprofitament i optimització dels subproductes per donar-los valor econòmic i posar-los al principi de la cadena novament.

El producte que es comercialitza és fruit d’un conveni comercial amb Caviro, la cooperativa vitivinícola més gran d’Itàlia, que produeix aquest líquid higienitzant a base d’alcohol vínic de 80 graus amb la fórmula recomanada per l’organització Mundial de la Salut, garantint una perfecta higienització de les mans amb el mínim temps de contacte. A més, no conté cap fragància afegida, minimitzant la possibilitat de reaccions al·lèrgiques.

Podreu trobar el líquid higienitzant de Cevipe a les agrobotigues Agro-Tast.