Resultats finals DECISION MAKING

Volem compartir amb vosaltres els resultats del Grup Operatiu DECISION MAKING. Un projecte de Bussiness Intelligence que ha tingut una durada de dos anys i que va començar amb l’objectiu de disposar d’informació comercial i analítica per a la presa de decisions.

El líder del projecte ha estat la Cooperativa Falset Marçà, amb la participació de CEVIPE Grup Cooperatiu, la FCAC com a coordinadora del projecte i amb la col·laboració de l’ICSO com a centre de recerca.

Al llarg del projecte s’han analitzat diferents tipus d’informacions comercials: segmentació de clients, sistema de recomanacions, prediccions, notes de clients, alertes i segmentació de productes. Finalment s’ha aconseguit desenvolupar una eina capaç de recollir i analitzar tota la informació per tal d’ajudar en la presa de decisions i millorar la competitivitat de l’empresa.

Podeu veure el webinar on s’explica tot el procés d’execució del Grup Operatiu al canal youtube de la FCAC a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=LlxMWAXqjxs

També podeu consultar la pagina web de la FCAC per conèixer en més detall aquest projecte: https://www.cooperativesagraries.cat/ca/innovacio/l/10744-go-decision-making.html

Aquest projecte està finançat a través de l’Operació 16.01.01 (Cooperació per a la innovació) a través del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.