CEVIPE celebra els resultats a les eleccions del Consell Regulador de la DOP Cava.

Cevipe valora molt positivament els resultats obtinguts.

CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès SCCL valora molt positivament els resultats produïts a les eleccions del passat dijous al Consell Regulador de la DOP Cava, i en destaca la important mobilització del sector viticultor en defensa del Cava i de la seva representació dins del Consell.

El sector cooperatiu ha demostrat, no només la seva capacitat organitzativa i el seu poder de convocatòria, sinó que s’ha reivindicat com un dels actors principals a tenir en compte en la composició del nou Consell.
La més que folgada victòria en el cens “A” de la candidatura dels cooperativistes catalans, avalada per la FCAC i integrada per representants de les cooperatives de COVIDES, Cellers Domenys i CEVIPE, amb un total de 1.200 vots, davant de la candidatura dels representants de Requena, (192 vots); aquest resultat dona una solvència incontestable del pes que representen les cooperatives catalanes dins del Cava, i CEVIPE com a unitat de producció vinícola més gran de la DO Cava.

Cal destacar també el resultat obtingut en el cens “C” amb la participació de CEVIPE dins la coalició integrada per l’Associació Vinícola Catalana, (AVC), i el mateix CEVIPE, avalada per la FCAC, l’aclaparadora victòria, (79 vots), enfront de la candidatura Bodega Requena, (14 vots), i amb una participació de més del 60%.
A partir d’ara s’obre un espai de temps fins al 28 d’agost, dia de la presa de possessió dels 12 nous vocals del Consell i l’elecció del nou president de la DOP Cava.

Imatge: Per ordre d’esquerra a dreta:

Joan Josep Raventós, President de la coop. de Bràfim, (grup CEVIPE), Cap de Branca del Vi de la FCAC.
Adrià Rabadà, President de la coop. Vila-rodona, (grup CEVIPE), Suplent de vocal 1 del cens ”A” CR del Cava.
Xavier Farré, President Exec. CEVIPE, Vocal titular del cens “C” CR del Cava.
Joan Pons, President coop. La Granada, (grup CEVIPE), Suplent de vocal 2 del cens ”A” CR del Cava.
Josep Esteve, Soci de COVIDES, Vocal titular 1 del cens “A” CR del Cava.
Lluís Urgell, President Cellers Domenys, Vocal titular 2 del cens “A” CR del Cava.

Departament de Comunicació de Cevipe.