El Cava Cossetània s’endú el Vinari d’or 2018 en la categoria d’Escumosos Joves

El Flama d’Or 2016 s’emporta el Vinari de bronze en la mateixa categoria.
Divendres passat es va fer l’entrega dels sisens Premis Vinari que valoren tots els vins catalans. L’Auditori de Vilafranca es va vestir de gala per fer entrega d’aquests preuats guardons.

Des de Cevipe, la satisfacció és màxima amb els tres caves guardonats de Castell d’Or, destacant el Cossetània Brut 2016, situant-se com a Millor Escumós Jove de Catalunya. A més d’aquest Vinari d’Or, també van ser premiats el Flama d’Or Brut Imperial, amb un Vinari de Bronze en la categoria Escumosos Reserva; i el Flama d’Or Brut 2016, amb un Vinari de Bronze en la categoria Escumosos Jove.

Els Premis Vinari també lliuren guardons als tres millors vins de cada denominació d’origen. Així doncs, en aquesta edició, el Vinari de Plata de la DO Cava ha estat pel Cossetània Brut 2016.

Aquests resultats demostren la feina ben feta que s’està duent a terme des de Castell d’Or per oferir productes d’alta qualitat i d’acord a les tendències del mercat. Des de Cevipe, soci de Castell d’Or, es valora molt positivament aquests premis, que son el fruit de l’esforç cooperatiu de moltes persones i s’encoratja a tothom a continuar treballant en aquesta línia.