CEVIPE crea el I Concurs escolar “Dissenya la teva etiqueta” per promoure el coneixement del món cooperatiu i vitivinícola entre els nens.

En aquesta primera edició hi han participat totes les escoles del Vendrell a més dels alumnes de l’Institut Baix Penedès que cursen el batxillerat artístic. 

dsc_2422“Dissenya la teva etiqueta”. Aquest és el nom del primer concurs per tal de crear i selecccionar 4 etiquetes per al nou vi que properament sortirà a la venda. Una etiqueta per al vi blanc, una altra per al vi rosat, el negre i el cava.  La primera setmana de desembre es farà un acte on  sabrem qui són els alumnes  guanyadors i es presentaran les noves ampolles que es podran adquirir en lots de 3 ampolles de vi o bé dues de vi  i una de cava a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell i de l’Arboç.

Xavier Farré, President Executiu de Cevipe ha destacat la importància de transmetre els valors cooperatius i del món vitivinícola als nens i nenes de les escoles, i aquest concurs, entre d’altres es fa també amb aquest objectiu. Ha explcat que “el món cooperatiu i agrari a nivell mundial busca fórmules per arribar al jovent perquè ells són el futur”.

Cal destacar que els beneficis de la venda dels lots de les ampolles guanyadores es destinaran al projecte “Fem Pinya” per tal de complementar les beques menjador escolars.

Dídac Guerra, responsable de control i qualitat de Cevipe i de les agrobotigues Agro-Tast ha explicat el funcionament del concurs, que comptarà amb un jurat format per dos membres de Cevipe, dos membres de l’Ajuntament del vendrell i un dissenyador professional. També ha recordat l’objectiu solidari del concurs amb la colaboració amb el projecte  “Fem pinya” i ha animat a tothom que vulgui fer un regal original i solidari  aquest Nadal a adquirir un lot d’aquestes ampolles.

Aquesta iniciativa ha comptat amb l’estreta colaboració de l’Ajuntament del Vendrell a través de la Regidoria d’Ensenyament i de la de Serveis socials. En aquest sentit el regidor d’Ensenyament Keneth Martínez ha donat la benvinguda a qualsevol iniciativa que apropi a les escoles el coneixement del territori, el paisatge, i els valors del món cooperatiu. Per la seva banda, Rafel Gosàlvez, Regidor de Governació i Serveis socials ha agraït el component solidari d’aquesta iniciativa amb l’aportació dels beneficis al projecte “Fem Pinya”.