Mario Hernán González, President de la Cámara Riojana de Productores Agropecuarios (CARPA) visita CEVIPE.

En el marc dels acords assolits en el V Foro Mundial de Cooperatives, el President de la Cámara Riojana de productores agropecuarios d’Argentina ha estat de visita aquests dies a Catalunya per conèixer de primera mà la cooperativa de segon grau CEVIPE. L’objectiu de la visita s’ha centrat en el funcionament d’Agro-Cevipe, l’aplicació de fitosanitaris i la tecnología mecanitzada aplicada al camp.

Per part de Cevipe han participat a la trobada Xavier Farré, President executiu de Ceveipe, Martí Sadurní, responsable d’Agro-Cevipe i Dídac Guerra, responsable de control i qualitat de Cevipe. Durant la trobada s’han intercanviat informacions tècniques i comercials per a una futura col.laboració  que permiti l’optimització d’estructures comercials per a la venda de productes de les dues cooperatives als respectius països.

Oportunitat comercial per a les dues cooperatives

En acabar la trobada totes les parts han destacat l’oportunitat que representa per a les dues cooperatives estrènyer els llaços de cara al futur, on en un món cada vegada més globalitzat, les oportunitats per a vendre a altres països no es poden deixar escapar. Per al seva banda, Mario Hernán ha destacat l’organització de Cevipe i els avenços tecnològics i mecanització dels processos del camp.