Cevipe fa entrega dels diplomes als alumnes guanyadors del I Concurs escolar solidari “Dissenya la teva etiqueta”

La primer edició d’aquest concurs s’ha tancat amb un gran èxit de participació per part dels alumnes de les escoles del Vendrell, i un gran nivell de les obres finalistes que han fet molt difícil la feina del jurat.

Finalment ha arribat el dia de descobrir les noves etiquetes dels lots solidaris d’aquest Nadal. Els alumnes finalistes esperen el moment nerviosos. El President de Cevipe i els regidors d’ensenyament i serveis socials fan els seus parlaments. El temps passa a poc a poc fins que arriba el moment… i comencem l’entrega dels diplomes amb l’etiqueta del vi blanc, seguida de l’etiqueta del vi rosat, el negre i el cava. Els guanyadors han estat:

Guanyador etiqueta Vi Blanc: Naïs Candalija Aunión ( 4t B Marta Mata)

Guanyador etiqueta Vi rosat: Dafne Sánchez Medina (4t B Pla de Mar)

Guanyador etiqueta Vi Negre: Laia Moreno (2n Bat IES Baix Penedès)

Guanyador etiqueta CAVA: Natália Damián Cunha (2n ESO SAGRAT COR)

L’acte s’ha fet a la terrassa de l’Agro-Tast del vendrell. Xavier Farré, President executiu de Cevipe ha destacat l’importància de transmetre els valors cooperatius i de la viticultura a les noves generacions i ha valorat molt positivament aquesta experiència que s’estudiarà de replicar en altres municipis del territori.

Per la seva banda, Kenneth Martínez, regidor d’ensenyament ha explicat l’alt interès mostrat per les escoles de la Vila per participar en aquesta iniciativa i Rafel Gosàlvez, Regidor de governació i Serveis Socials ha agraït molt especialment el fet que els beneficis que surtind’aquesta iniciativa vagin destinats al projecte “Fem Pinya” d’ajuts a les beuqes menjador escolars.

A partir d’avui ja es pot comprar el lot solidari a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell i també de l’Arboç. Hi han dues modalitats: 3 ampolles de vi a 15€ el lot, o bé 2 ampolles de vi i 1 de cava a un cost de 20€ el lot.