CEVIPE firma un conveni de col.laboració amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell.

L’objectiu és oferir a joves amb risc d’exclusió social la possibilitat de formar-se realitzant pràctiques a les Agrobotigues Agro-Tast, i d’aquesta manera completar la plantilla amb professionals especialitzats.

CEVIPE SCCL (Centre Vinícola del Penedès) ha formalitzat aquest acord amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell amb l’objectiu de tancar el cicle formatiu del Programa INCORPORA de l’obra social de La Caixa i oferir als joves del territori la possibilitat de realitzar les pràctiques a les agrobotigues Agro-Tast. Per CEVIPE, Cooperativa de segon grau, el principal objectiu és aportar valor al territori i a les persones. Per aquest motiu aposta per la creació de nous llocs de treball especialitzats.

 

Actualment, CEVIPE té dues agrobotigues amb el nom comercial Agro-Tast a l’Arboç i El Vendrell, on s’ofereixen serveis de restauració com esmorzars, dinars (agrobotiga de l’Arboç) i degustacions, a més de la comercialització de productes cooperatius de qualitat i proximitat. Properament també s’oferirà un nou servei de càtering.