Una expedició de CEVIPE viatja a Argentina a fer la verema

L’expedició està formada per oficials de celler i enòlegs que realitzaran diferents tasques amb l’objectiu d’aprofundir en l’intercanvi de coneixements i experiències durant la verema a l’hemisferi sud que tot just ha començat.

En el marc dels acords assolits en la darrera edició del Fòrum Mundial de Cooperatives Vinícoles, un grup de 4 treballadors de CEVIPE va viatjar el passat divendres dia 10 de març cap a Mendoza, Argentina. Durant 20 dies estaran treballant en diferents cellers argentins intercanviant coneixements i compartint experiències amb els professionals d’allà. Des de CEVIPE es valora molt positivament aquest viatge per tal d’augmentar el coneixement i l’experiència dels seus treballadors, que després poden repercutir amb l’optimització i innovació de processos a les nostres cooperatives. 

CEVIPE, membre fundador del Fòrum Mundial de Cooperatives

Recordem que CEVIPE és membre fundador del Fòrum Munidal de Cooperatives Vinícoles. Aquest Fòrum engloba les principals cooperatives vinícoles del món, i entre els seus objectius, destaca l’intercanvi de coneixements, la innovació i l’optimització de recursos de tots els seus integrants.