CEVIPE organitza el primer Concurs escolar Agro-Tast “Dissenya la teva etiqueta”

Objectiu: donar a conèixer el món del vi i l’agricultura en general a la població escolar.

9685674418_f081e155d9_kAmb el propòsit de fomentar el coneixement del món de la vinya i l’agricultura entre la població escolar, CEVIPE ha creat el primer CONCURS ESCOLAR Agro-Tast “DISSENYA LA TEVA ETIQUETA”. L’objectiu és donar a conèixer i ajudar, facilitant els continguts que calguin a alumnes, mestres i pares, a descobrir el món agrícola que tanta importància té a la zona del Penedès.

En línia amb les conclusions a les que es va arribar en l´última edició del Fòrum Mundial de Cooperatives del passat mes de maig, CEVIPE treballa per donar a conèixer entre els joves el món vitivinícola i cooperatiu i fomentar que en el futur, hi hagin joves que es vulguin dedicar a la pagesia. Amb aquest objectiu, explica Dídac Guerra, responsable de control i qualitat de CEVIPE, “hem creat un concurs en el que participen els alumnes dels centres educatius de primària i secundària del Vendrell. L’objectiu és treballar a classe el món del vi i el cooperativisme i posteriorment cada alumne realitza un dibuix. D’entre tots els dibuixos se’n seleccionaran 4 i se’n faran etiquetes per a un vi blanc, un rosat, un negre i un cava que es presentaran durant el mes de desembre en un acte públic”.

A la vegada també es vol crear una consciència social envers els més defavorits. Per aquest motiu CEVIPE destinarà part dels beneficis als menjadors escolars de la Vila a través del projecte “FEM PINYA” i amb la col.laboració de la Regidoria de benestar social per tal que els nens i nenes més desfavorits puguin tenir un àpat diari com a mínim.

Aquesta iniciativa vol tenir continuitat en el temps i ampliar-ho a tot el Penedès i a les zones on Cevipe hi té presència en el futur.