CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats.

Hem presentat 3 nous productes:
• “Sol de Nit” aromatitzat, beguda aromatitzada a base de vi amb fruita.
• “Muscat de Nadal”, vi dolç natural.
• “Sol de nit baginnov”, (vi blanc, rosat i negre) en “Bag innov” un nou envàs ecològic, lleuger, flexible, i resistent.

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca “Sol de Nit”, Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc, i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d’aromes naturals de fruita.
Amb una graduació alcohòlica de només 7.5% “Sol de Nit” cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d’aromatitzats, Blanc-Préssec i Rosat-Aranja.
“Sol de Nit”és ideal com aperitiu, a les postres i en l’elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017, amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes.
Elaborat a partir de les varietats: Moscatell d’Alexandria i Moscatell de Gra Petit.
Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals, (rosa).
En boca es troben aromes amb una amable persistència.
La frescor i dolçor del Muscat de Nadal permet nombroses associacions gastronòmiques.
Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques.
A degustar entre 8 ° i 10 °, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit, (vi blanc, rosat i negre) en “Bag innov”.
Els vins joves de l’any en un nou concepte de “packaging”. Un envàs lleuger, flexible, resistent, fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no te l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum.
La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa.
Envàs ecològic garantit lliure de Bisfenol i Ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar l’importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l’objectiu d’innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

“Sol de Nit” i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis inter-cooperatius acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Per més informació:

info@cevipe.coop
www.cevipe.coop