CEVIPE presenta “Sol de Nit”, una innovadora beguda de base vi aromatitzat amb fruita

El proper dijous 23 de Novembre de 2017 farem la Roda de Premsa de presentació de “Sol de Nit”, la nova beguda aromatitzada de CEVIPE (Centre Vinícola el Penedès) i del MUSCAT DE NADAL. L’acte es realitzarà a les 19:00 hores a la sala d’actes de les instal.lacions de CEVIPE a Sant Sadurní. A la presentació hi assistiran el President Executiu de CEVIPE, Xavier Farré i el President Executiu de Vignobles de Cap-Leucate i de Vinadeis, Joel Castany. Seguidament es realitzarà un tast dels nous productes.

Amb el nom “Sol de Nit” Cevipe presenta una innovadora beguda  aromatitzada a base de vi amb fruita. Un producte nou, jove, fresc, i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb la combinació perfecta d’aromes naturals de fruita. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d’aromatitzats, Blanc-Préssec i Rosat-Aranja.

Sota la marca “Sol de Nit”, Cevipe posa al mercat a través de les agro-botigues pròpies, (Agro-Tast), així com les de les seves cooperatives associades un producte diferent i innovador. Amb una graduació alcohòlica de només 7.5% “Sol de Nit” cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi.

“Sol de Nit” és el fruit dels convenis inter-cooperatius acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador. Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l’objectiu d’innovar en la recerca de nous productes vinícoles i nous mercats de cara al futur.

En el decurs de la mateixa es presentará també el vi dolç natural de la collita 2017 “MUSCAT DE NADAL” amb denominació d’origen Muscat de Rivesaltes AOC.