Festa de la Verema 2017 el dia 30 de setembre

Una festa per celebrar la campanya de la verema per a petits i grans.

El proper 30 de setembre de 2017 CEVIPE celebrarà la FESTA DE LA VEREMA 2017 a les instal.lacions del CELLER de CEVIPE a L’Arboç. Com cada any, amb el suport de la Llar dels jubilats de L’Arboç, a les 19:00h es farà la tradicional trepitjada de raïm, on hi podrà participar tothom que ho vulgui, per mostrar com era el procediment per a fer el vi en temps dels nostres avis i besavis.

A les 20:30h a la carpa de l’Agro-Tast, a les mateixes instal.lacions del Celler es farà un sopar amb un menú degustació amb els següents plats:

Assortit d’embotits amb pa de vidre,

Croquetes de caldo cassolanes

Bacallà a l’all “arriero”

Postres

Maridatge amb vins i caves de la collita 2016

Cafè i tradicional rom cremat.

Tot seguit, començarà el BALL amb el grup “The Paradise” que ens deleiterà amb les cançons de sempre per ballar. Durant la festa també es podrà degustar la nova beguda que CEVIPE ha tret recentment al mercat, una beguda aromatitzada amb base vi amb suc de fruita.

El preu per persona adulta és de 25€ i 16€ els nens (que tindran un menú infantil consisten en hamburguesa amb patates fregides i gelat de postres.)

Les reserves es poden fer per telèfon al 626 595 986 o en persona a l’Agro-Tast de l’Arboç i del Vendrell fins el dia 25 de setembre.