Torna una nova edició del Concurs escolar i solidari “Dibuixa la teva etiqueta”

Comença una nova edició, la segona, del Concurs escolar i solidari “Dibuixa la teva etiqueta”. Aquest any arriba carregat de novetats després de l’èxit de participació de la passada edició. Recordem que hi poden participar tots els alumnes de primària i d’ESO. Una de les principals novetats és l’incorporació com a organitzador del Concurs juntament amb CEVIPE de CEOLPE, El Centre Oleícola del Penedès. I una altre novetat és la creació d’una nova categoria  per a la creació d’una etiqueta d’oli. Així, es simplifiquen el número de categories a 3; una per ampolla de vi, una altra per ampolla de cava i una tercera per ampolla d’oli. Com l’any passat, amb les etiquetes guanyadores es farà un lot per vendre durant la campanya de Nadal a les botigues i agrobotigues de les cooperatives de CEOLPE i CEVIPE.

L’entrega dels premis es durà a terme durant la Festa de l’oli novell que es farà el dia 3 de desembre al matí a CEOLPE.

Xavier Farré, President Executiu de Cevipe ha destacat novament la importància de transmetre els valors cooperatius i del món vitivinícola als nens i nenes de les escoles, i aquest concurs, entre d’altres es fa també amb aquest objectiu. Ha explcat que “el món cooperatiu i agrari a nivell mundial busca fórmules per arribar al jovent perquè ells són el futur”.

Els beneficis de la venda del lot aniran al projecte “Fem Pinya”

Igual que l’any passat, els beneficis de la venda del lot solidari amb les etiquetes guanyadores anirà destinat al projecte “Fem Pinya” d’ajuda a les beques menjador perquè cap nen es quedi sense un àpat.