Recepció oficial a l’Ajuntament de Vilafranca a les delegacions participants a la V TROBADA DEL FÒRUM MUNDIAL DE COOPERATIVES VITIVINÍCOLES

La primera jornada de la V Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles ha consistit en una visita tècnica a la planta de Cevipe l’Arboç durant el matí.

A les 19:30 hores s’ha fet la recepció oficial a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès als membres participants a la V Trobada. Per part de l’Ajuntament hi han participat Aureli Ruiz, Segon Tinent d’Alcalde i regidor d’Hisenda, Joan Manel Montfort, regidor de Promoció econòmica. També hi ha pres part Antoni Díaz, Secretari general d’indústria agroalimentària de la Generalitat de Catalunya. També hi han assistit per part del govern Argentí, el Sr. Enrique Vaquié, Ministro de Infraestructuras y energía de Mendoza, i la Sra Miriam Gallardo, Presidenta del Consejo Departamental de Maipú. també el Sr Matías Carambula, Director General Agencia de desarrollo rural del Gobierno de canelones, Uruguai. Xavier Farré, President Executiu de Cevipe, i organitzador de la V Trobada ha destacat la importància d’aquest event i de la necessitat de parlar i compartir informació i experiències entre cooperatives perquè “o ens  unim, o competim” ha sentenciat.

Per la seva banda, Joan Manel Montfort ha destacat el fet que es celebri aquest event a Vilafranca, “posicionant novament la ciutat capital del vi al món”.

Durant el matí, els integrants de les diferents delegacios han visitat la planta de Cevipe L’Arboç que compta amb la tecnologia més avançada per a l’elaboració de vins. Durant la visita han conversat amb els tècnics i enòlegs i intercanviant opinions i punts de vista.