Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura

Ha incorporat dues estudiants en pràctiques que estan cursant un batxillerat tècnic i comercial de vi i licors.

Un dels objectius principals de Cevipe és el de garantir el relleu generacional de les explotacions familiars per tal d’assegurar la continuïtat i el futur del model cooperatiu. Amb aquest propòsit, la cooperativa de segon grau ha firmat un conveni Erasmus amb l’escola tècnica de secundària Avize Viti Campus school wine per estimular i formar als joves futurs professionals del món de la viticultura. Avize Viti Campus és un centre especialitzat en l’ensenyament de la viticultura i el món del vi de la zona de la Champagne a França.

Les converses es van iniciar fa ja un any durant el viatge corporatiu que els cooperativistes de Cevipe van fer a la zona vinícola de la Champagne, i en el qual es va visitar l’escola Avize Viti Campus. Les converses van prosperar i de seguida es va veure l’afinitat en els objectius i l’interès per les dues parts.

El mes passat, la Cooperativa de Cevipe i l’Escola Avize Viti Campus van signar un conveni Erasmus, pel qual Cevipe ha incorporat recentment dues estudiants que estan cursant un batxillerat tècnic i comercial de vi i licors. L’objectiu d’aquestes pràctiques, és que els joves puguin aplicar els coneixements adquirits durant la seva formació a Avize Viti Campus i que puguin tancar el seu cercle formatiu agafant experiència en una empresa vinícola real.  Aquesta estada tindrà una durada aproximada de dos mesos i es dedicaran a desenvolupar noves competències de comercialització, màrqueting i l’estudi de nous projectes.