Cevipe presenta el most de raïm ecològic Sol de Nit

Cevipe aposta per arribar als joves i posar en valor els productes cooperatius de proximitat.

La cooperativa de segon grau CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) ha presentat un nou producte de la família Sol de Nit. Es tracta de most ecològic monovarietal de parellada (blanc) i merlot (negre). Suc de raïm de màxima qualitat de les vinyes de les cooperatives que integren Cevipe. A la llarga tradició en la elaboració de vins i caves en els darrers temps, s’hi sumen els nous productes de la família Sol de Nit, que pretenen oferir noves begudes dirigides a un públic més jove i poc acostumat al consum de vins i caves.

 

Amb el most ecològic, una beguda sense alcohol, Cevipe aposta per arribar als joves i posar en valor els productes cooperatius de proximitat. El most és una beguda sense alcohol amb un alt contingut en sucres naturals i és considerada com la beguda energètica més antiga del món sense cap mena d’additius.

 

Es pot adquirir en dos formats de vidre, de 200 ml i 1 litre. Cevipe ha apostat per un disseny jove, senzill i natural utilitzant el color groc palla com a fons i el verd per a la lletra. El most de raïm negre utilitza també el color violeta i el de raïm blanc el verd pàl·lid.

El most de raïm ecològic se suma als altres productes de la família Sol de Nit: la beguda aromatitzada, el vermut i l’innovador format bag innov.

Podeu trobar aquest producte i tots els altres a les agrobotigues de les cooperatives de Cevipe i a l’Agro-Tast del Vendrell i l’Arboç.