Comunicat oficial de Cevipe Grup Cooperatiu vers la crisi del coronavirus Covid-19

Comunicat oficial de Cevipe Grup Cooperatiu:

Davant de la situació provocada per la pandemia del coronavirus Covi-19 i seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, a Cevipe Grup Cooperatiu hem decidit prendre les següents mesures per protegir la salut dels nostres treballadors, familiars, proveïdors, clients i de tota la població en general. L’objectiu és continuar donant servei a cooperatives, socis i clients, però tenint en compte les mesures de prevenció que tot seguit us detallem:

Agrobotigues: Agro-Tast del Vendrell i l’Arboç obriran a partir de demà la part d’alimentació amb el següent horari: El Vendrell: de 9h a 13:30h i de 17ha 20h. i  L’Arboç: de 9h a 14h.

Oficines de Cevipe: Les nostres oficines romandran tancades a l’atenció al públic i el nostre personal atendrà per telèfon al 938172927. Estarà actiu de dilluns a divendres de 7 a 15h com es habitual.

Agro-Cevipe: Per tal de poder complir amb la demanda dels nostres clients s’ha establert que l’Agro-Cevipe romandrà obert en horari normal. Es limitarà l’entrada al magatzem a 2 clients i la resta haurà de respectar el seu torn. Es demanarà que tothom mantingui la distància de seguretat (1 metre).

Plantes i Cellers: Les plantes de Cevipe funcionaran amb normalitat per tal de garantir productes als nostres clients.

Tot i així cal dir que s’hauran d’adoptar les mesures de seguretat en quan a distàncies i accessos als cellers.

A mesura que la situació vagi evolucionant anirem adaptant els nostres protocols per tal de donar compliment al que se’ns demani i mirar de minimitzar els inconvenients d’aquesta situació excepcional.