Les agrobotigues Agro-Tast de Cevipe reben el segell de Venda de de Proximitat del Departament d’Agricultura de la Generalitat

23 de juny. Les agrobotigues Agro-Tast de Cevipe Grup Cooperatiu ubicades al Vendrell i l’Arboç han rebut recentment el segell distintiu de “Venda de Proximitat”, que atorga el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest segell de distintiu acredita la comercialització de productes de proximitat al consumidor final  garantint el comerç just de productes de Km 0 de qualitat.

La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors o les agrupacions de productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament escurçant la cadena alimentaria i aportant valor al origen del producte afavorint al origen i no a la intermediació. En el cas de venda de circuit curt, les persones o agrupacions acreditades han d’identificar aquests productes, abans de la seva comercialització, amb el logotip i s’escau les mencions obligatòries que estableix la normativa vigent en matèria d’etiquetatge.

Des del Departament de qualitat de Cevipe Grup Cooperatiu es valora molt positivament l’atorgament d’aquest segell distintiu i es recorda que com a cooperativa de segon grau, l’elaboració de productes de proximitat i qualitat és un dels valors fundacionals com a cooperativa.