Cevipe Grup Cooperatiu aposta per la sostenibilitat i la solidaritat amb la seva “Aigua acabada de fer”

28 d’Agost de 2020

Cevipe Grup Cooperatiu incorpora en el seu establiment Agro-Tast de l’Arboç la seva “Aigua acabada de fer”. Aquesta iniciativa enfocada a l’eliminació dels plàstics i la reducció de residus esdevé una aposta ferma per la sostenibilitat.

“Aigua acabada de fer”és el resultat d’un procés de filtració d’alta puresa instantani i tractada al moment de ser servida, perquè sigui la millor aigua per posar a taula, que al no haver estat transportada ni emmagatzemada evita la pèrdua de qualitat. Presentada en el seu envàs de vidre reduint l’acumulació de residus a la natura i en tres opcions possibles; aigua natural, aigua natural freda i aigua natural freda amb gas. El resultat és una aigua excel·lent amb un sabor molt apreciat.

Aquesta iniciativa també té un component solidari molt important, perquè amb l’adquisició de cada ampolla d’”Aigua acabada de fer” es destinarà una part dels beneficis a les accions que Enginyeria sense Fronteres porta a terme arreu del món per garantir l’accés a l’aigua i sanejament en països mancats d’aquest bé tan preuat i necessari.

Una acció més que amplia i referma la voluntat de Cevipe Grup Cooperatiu en favor de l’economia social, la solidaritat i la sostenibilitat.