Les cooperatives de Vila-rodona i Barberà de la Conca signen un conveni de col.laboració

31 d’Agost de 2020

El Celler Cooperatiu de Vila-rodona i la Cooperativa Agrícola de Barberà, totes dues de Cevipe Grup Cooperatiu, van signar el passat dimarts 25 d’agost, un conveni de col.laboració mitjançant el qual durant els propers deu anys la verema dels socis de la Cooperativa Agrícola de Barberà, SCCL s’elaborarà conjuntament al Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Aquest conveni, aprovat per les Assemblees Generals de les dues cooperatives,  permetrà guanyar dimensió i compartir estructures en processos tècnics, logístics i de gestió, factor que contribuirà a incrementar la dimensió econòmica i social de les cooperatives, potenciant conseqüentment, el seu entorn rural.

L’Acord de col.laboració també preveu que els socis de les respectives cooperatives es podran beneficiar de la participació recíproca en els serveis que ofereixen les seccions no agràries de l’una o de l’altre cooperativa, en les mateixes condicions que el soci de la cooperativa titular.

Adrià Rabadà, president del Celler Cooperatiu de Vila-rodona i Ramon Ribas, president de la Cooperativa de Barberà van formalitzar l’acord amb la signatura del conveni, amb la presència de les Juntes Rectores de les dues cooperatives.