Cevipe augmenta la presència i millora el servei al Penedès amb l’acord de col.laboració amb Can Carbó en matèria de subministres agrícoles

Amb aquest acord, Agro-Cevipe i Can Carbó donaran a més de 3.000 viticultors i 10.000 hectàrees de la regió cava catalana.

20 de gener de 2021. L’establiment comercial de referència per la pagesia de Sant Martí Sarroca i dels pobles del voltant des del 1939, Cereals Josep Maria Queraltó, conegut a la zona com Can Carbó, ha firmat un conveni de col.laboració amb Cevipe Grup Cooperatiu per ampliar el servei i la competitivitat unint esforços amb AgroCevipe.

Amb aquest acord de col.laboració, Can Carbó ampliarà els serveis que ja venia subministrant als viticultors de Sant Martí Sarroca i voltants com ara: adobs, fitosanitaris i emparrats. AgroCevipe, és la branca de Cevipe Grup Cooperatiu encarregada del subministrament i distribució de productes agrícoles dirigits als professionals vitivinícoles, agricultors i públic en general. Trobareu tota la informació a www.agrocevipe.cat

AgroCevipe i Can Carbó ofereixen els seus serveis als socis i viticultors de les cooperatives i al públic en general. Amb aquest acord, AgroCevipe tindrà 12 punts de venda a la geografia de la zona cava donant servei i suport a més de 3.000 viticultors i 10.000 hectàrees de vinya a la zona cava, que té un total de 33.000 hectàrees.